Поради експертів

Декоративне освітлення в інтер'єрі

 Поговоримо сьогодні про затишок. А саме про декоративне підсвічування.
Для початку давайте визначимо для себе, яке саме освітлення - декоративне. Є два основних типи освітлення, природне (сонячне світло) і штучне (освітлювальні прилади). Але штучне освітлення може бути як функціональним (люстри, бра, пристельові світильники тощо), так і просто "для краси" (підсвітка полички, підсвітка шафи, підсвітка ніші тощо). І якщо необхідність у функціональному штучному освітленні очевидна, то декоративне - це вже справа смаку й уподобань. Виникає безліч запитань: "А чи варто на це витрачати піастри? ", "А чи модно це, чи вже минуле століття ", "А чи буду я цим користуватися " тощо; 
. Варто пам'ятати, що таке освітлення не використовують як додаткове джерело світла. Ним підкреслюють і перетворюють інтер'єр. Акцентують увагу на деталях. Декоративне освітлення задає атмосферу. Декоративне світло не покращує видимість, але світловими переходами і ступенем освітленості трансформує простір. Не варто переборщувати з декоративним світлом, якщо інтер'єр і без того перевантажений деталями. Але доповнити інтер'єр у стилі мінімалізму дизайнерським декоративним джерелом світла - буде дуже навіть доречно. Крім всіляких видів підсвічування, до декоративного освітлення також належать свічки. І обіграти інтер'єр можна вже не тільки світлом, а й аксесуарами (красивими і незвичайними свічниками). 
 Декоративне освітлення - це актуально, красиво і модно. Головне грамотно продумати його використання, не забувати про безпеку і довіряти власному смаку, насамперед.
 

м. Київ Пр-т.Перемоги 53а. Київ Пр-т.Перемоги 53а (тел.044-221-71-71) РСУ

м. Одеса Б.Арнаутська 59 (048-788-71-71) РСУ

Image
Image
Image
Image