Дизайн інтер'єра

Дизайн та облаштування дитячої кімнати: ключові правила

Про красиву і яскраву дитячу кімнату мріють усі діти на світі, і це не дивно, адже саме дитяча кімната відіграє величезну роль у житті кожної дитини. Це затишне місце, де можна грати, вчитися і відпочивати. Місце, де можна побути на самоті й віддатися найсолодшим і найчарівнішим мріям.

Якщо ви вирішили втілити в реальність фантазії вашої дитини, подарувати їй кімнату її мрії – не забувайте про головні правила в оформленні дитячої кімнати.

Перш ніж почати дизайн дитячої, вам необхідно правильно вибрати приміщення з урахуванням таких параметрів:

  1. освітленість кімнати;
  2. віддаленість від кухонної зони;
  3. розміри приміщення.

Для того, щоб кімната дитини була краще освітлена - варто обирати західну або південну сторону. А віддаленість дитячої від кухні, дасть змогу уникнути зайві шуми та не турбуватиме дитячий сон. Навіть якщо ця кімната буде не велика, це не страшно, головне - щоб вона була окремою.

При створенні дизайн проєкту врахуйте той факт, що дитяча зазвичай ділиться на кілька зон, зокрема, в ній виділяються:

- гардеробна;

- ігрова зона;

- зона для занять;

- полиці та стелажі для зберігання книг і підручників.

- полиці та стелажі для зберігання книг і підручників.

З самим приміщенням під дитячу, ми розібралися, тепер хочемо зупиниться на інтер'єрі. Поспілкувавшись із дизайнерами, дізнавшись вподобання своєї дитини, трохи пофантазувавши, ви зможете перетворити вашу дитячу кімнату на справжній спортзал, безлюдний острів, або чарівний замок для маленької принцеси. Головне - не забувати про те, що кімната має бути не лише красивою, а й максимально зручною.

Дуже важливим елементом цього процесу є меблі. Краще використовувати для роботи прості та натуральні матеріали. Меблі мають бути з «хороших» порід дерева, а фарба – на водній основі. МДФ вважається токсичним матеріалом, його основа складається зі смол, а вони можуть завдати шкоди малюкові. Важливо враховувати вік вашої дитини, не забувайте про закруглені кути меблів, щоб уникнути дитячого травматизму. Беріть до уваги той факт, що деякі елементи інтер'єру мають відповідати віку, щоб не вийшло, що меблі стали «малими». Сучасні проєкти дають змогу «нарощувати» необхідні елементи інтер'єру в міру того, як ваша дитина зростає.

Компанія РСУ бажає вам швидких ремонтів, яскравих проєктів і барвистих днів.

Image
Image
Image
Image