Поради експертів

Гардеробна замість "тисячі" зайвих шаф, стелажів і полиць

Гардеробна - один із найкращих способів заощаджувати простір Гардеробна - це не тільки шафа для одягу та взуття, але й комора за сумісництвом. Нічого зайвого, ніяких сервантів із кришталем і скринь із сукнями. Максимально вільний простір і ніякої захаращеності - ось, що диктують нам сучасні напрямки дизайну інтер'єру. Постільні приналежності, новорічні іграшки, пилосос, прасувальна дошка, сушка, кожна побутова дрібничка легко ховається та зберігається в цій зручній та функціональній "Нарнії".

.

 Сьогодні забудовники часто враховують у плануваннях квартир місце під гардеробну. Зі старим фондом справи йдуть інакше. І якщо ви плануєте ремонт, неважливо буде це новобудова або будинок з історією – передбачте, проговоріть з дизайнером і обов'язково виділіть простір у вашій квартирі під таку незамінну «кімнатку». Краще втратити кілька квадратів житлової кімнати, ніж залишити на відкритому просторі шухляди, коробки та інший «дуже потрібний мотлох».

 До того ж, хороші меблі коштують дорого - це знають усі. Гардеробна, окрім своєї практичності й універсальності пристойно заощадить ваш бюджет. Звичайні або розсувні двері – замість дорогих меблевих фасадів, а всередині – «фарширування» за вашим бажанням.

 Якщо дозволяє квадратура, якщо дозволяє бюджет – ніколи не відмовляйте собі в гардеробній. Це дійсно дуже і дуже зручно. А грамотно і раціонально її спланувати, знайти під неї найвдаліше місце у вашій квартирі завжди допоможе дизайнер інтер'єру. І, нагадаємо і підкреслимо, у всіх пакетах Ремонтоманії ми даруємо дизайн проєкт у подарунок.

.
Image
Image
Image
Image