Ремонт квартир та будинків

Ми, чи вони? Перевага РБУ перед іншими будівельними компаніями

Ремонт будь-якого об'єкта слід починати з вибору компанії, яка візьметься за виконання ремонтних і будівельних робіт і надасть вам гарантію якості та чіткі терміни виконання договірних відносин. Якщо ви сумніваєтеся в тому, чи варто довірити ремонт «під ключ» нашій компанії – ми готові підтвердити правильність вашого вибору, прописавши наші переваги перед іншими будівельними організаціями.

Наша компанія має величезний досвід у проведенні ремонту заміських будинків, реконструкції та дизайні квартир, офісів, а також ексклюзивної житлової та комерційної нерухомості. Штат наших співробітників складається з висококваліфікованих фахівців, що мають спеціалізовану освіту і багаторічний досвід роботи в сфері будівництва та ремонту.

.

Ми приготували 4 цінових пакета для вибір необхідного вам ремонту: народний (3333 грн/м<2); мінімальний (6199 грн/м2); оптимальний (9199 грн/м2) і максимальний (12199 грн/м2), з описом яких ви можете ознайомитися як на нашому сайті, так і набравши наш номер телефону.

Ми надаємо дизайн-проект до всіх пакетів ремонту абсолютно безкоштовно!

.

Для зручності наших клієнтів ми пропонуємо поетапну оплату ремонтних робіт, розбиту на 4 платежі, що дає можливість кожному замовнику правильно спланувати свій бюджет: 1-й етап - 10%; 2-й етап - 40%; 3-й етап - 40%; 4-й етап - 10%.

.

РСУ –– єдина компанія в Одесі, що пропонує на вибір клієнта понад 2500 фінішних матеріалів і техніки для всіх пакетів «Ремонтоманії».

.

Для більш легкого та доступного сприйняття порівняння пакетів у рамках «Ремонтоманії», ми створили спеціальний шоу-рум на нашому сайті. Вам достатньо пересунути вказівник зображення для перегляду різниці між пакетами.

Ми - єдина компанія в Південній Пальмірі, що надає своїм клієнтам онлайн особистий кабінет, завдяки якому весь процес вашого ремонту стане на 100% прозорим і контрольованим. Вам не обов'язково перебувати на об'єкті, достатньо мати під рукою телефон або комп'ютер з виходом в інтернет. Узгодження всіх документів, а також фото та відео звіти будуть доступні вам 24 години на добу в будь-який зручний для вас час у вашому особистому кабінеті на сайті РБУ.

По закінченню ремонту ми даруємо пам'ятні подарунки кожному клієнту.

Ми гарантуємо свій результат не просто словами! Кожному замовнику ми видаємо гарантійний сертифікат нашої компанії на сервісне обслуговування, в разі виникнення проблемної ситуації, терміном на 3 роки.

.

Помніть про те, що, роблячи ремонт з компанією РСУ  – ви заощаджуєте власний час, сили та енергію.

 

Image
Image
Image
Image