Ремонт квартир та будинків

Чому меблі відходять від стіни і як уникнути таких ситуацій?

 Уявімо ситуацію: Ось Ви заходите у свою новеньку квартиру, зі свіжим, гарним ремонтом, на якому Ви ніяк не збиралися заощаджувати.
. Візуально всі стіни рівненькі й усе добре. Замовляєте і купуєте новеньку якісну шафу, а вона.... А вона - на кілька сантиметрів відходить від стіни. Знайоме? І якщо не на особистому досвіді, то вже від друзів чи родичів Ви точно чули такі історії. Що ж із цим робити? Куди бігти? З ким воювати і хто винен? Меблевик? Забудовник? Робітники? Але існує технологія вирівнювання стін по маяках, яку ми, зокрема, використовуємо практично на кожному об'єкті. Ця технологія дає змогу домогтися максимально рівної поверхні, з похибкою максимум в 1-2 мм. Початковий етап вирівнювання стін - визначення їхніх опуклостей і увігнутостей (за допомогою рівня і правила). Точно знаючи нерівності стіни, ми зможемо виставити маяк на потрібну від стіни відстань. Насамперед виставляють крайні маяки, потім між ними натягують нитку і від нитки встановлюють інші маяки. Після того, як штукатурка, на яку встановлені маяки, схопилася, можна починати штукатурити.
Найкраще і найлегше працювати з гіпсовою штукатуркою. Вона податливіша, ніж вапняно-цементна. Команда РСУ, на всіх наших об'єктах, за всіма пакетами Ремонтоманії використовує якісну механізовану гіпсову штукатурку стін MP75 Knauf. Висихати стіни будуть залежно від товщини шару нанесеної штукатурки. А з висохлими рівненькими стінами далі можна робити все що завгодно: фарбувати, клеїти шпалери, декорувати. І естетичних проблем із меблями не буде жодних. "РСУ  – працюємо якісно, відповідально і даємо гарантії на всі види ремонтних робіт. Ми свою справу знаємо!


Ось так ми перевіримо якість штукатурки. Обов'язкова вимога кути 90 градусів!
 


 

Image
Image
Image
Image