Ремонт квартир та будинків

Ремонтоманія - сучасний формат "Готових ремонтів"

 

Для економії часу, сил і коштів наших клієнтів, ми розробили три унікальних пакети, три готових рішення з ремонту квартир і будинків: "Мінімальний", "Оптимальний" та "Максимальний". Кожен із них повністю відповідає нашому розумінню сучасного ремонту під ключ: ми пропонуємо нашим клієнтам у підсумку повністю готові для заселення квартири. Вартість пакета — це робота і матеріали. Різниця між пакетами — не в якості матеріалів, а в кількості додаткових найменувань робіт і обладнання.

До прикладу, "Мінімальний" пакет охоплює всі малярські роботи і матеріали, електромонтаж, сантехніку, роботи з гіпсокартону, шпалери, ламінат, санфаянс, плитку, двері, транспортні витрати і прибирання. Пакет "Оптимальний" містить також уже кліматичну техніку, кондиціонери, кухню, штори, аксесуари для ванн. В «Максимальному» пакеті враховано, практично, все. Додано спальний гарнітур: ліжко, тумбочки, шафу-купе або комод. І навіть побутова техніка! Причому, відомих, перевірених брендів: телевізори та пральні машини SAMSUNG, LG, холодильники LIEBHERR. Ми можемо сміливо стверджувати, що на сьогодні в Одесі ніхто не може запропонувати щось аналогічне. Зрозуміло, за цю ж ціну.    

Ми незмінно намагаємося зробити ремонт мінімально клопітким заняттям для клієнта. Завдяки широкому використанню сучасних інформаційних технологій, вибір матеріалів, управління ремонтом і контроль за ним клієнт може здійснювати з будь-якої точки.

Як це працює?:

Почнемо з того, що на сторінці того чи іншого пакета з ремонту, наприклад, можна відразу вибрати плитку. Клієнт прямо на нашому сайті зазначає яку плитку він хоче (а у нас є приблизно 500 варіантів плитки різних виробників), і в яке приміщення він хоче цю плитку. Так само він чинить з ламінатом, з дверима, шпалерами, холодильником... Коли всі матеріали та обладнання відібрано, він надсилає нам усю добірку у вигляді автоматично сформованого pdf-файлу разом зі своїми контактними даними. На підставі цієї добірки дизайнер БЕЗКОШТОВНО створює дизайн-проект і візуалізацію. І якщо його як досвідченого фахівця щось бентежить у добірці матеріалу, він уточнює, погоджує, щось радить клієнту. Це відбувається вже в офісі, на етапі презентації проєкту. Зрештою, багато представлених у нас матеріалів зараз, що називається, можна «помацати». А вже незабаром у нашому шоу-румі будуть представлені всі зразки.

Не дивлячись на те, що вибір будівельних матеріалів і техніки в нас доволі широкий, ми також відкриті до деяких компромісів щодо них. Наприклад, якщо клієнт хоче якусь особливу сантехніку, якої немає в нашому асортименті, ми її встановимо, але різницю між тим що у нас є, і тим, що бажає клієнт, йому доведеться доплатити. Але це скоріше неординарний випадок, ніж поширена практика, оскільки ми маємо в своєму розпорядженні матеріали та обладнання для дому, фактично, на будь-який смак. Далі, за будь-яким клієнтом закріплюється особистий менеджер проєкту, який його веде, позбавляючи від спілкування з виконробами і робітниками. Плюс особистий онлайн-кабінет, який дає можливість відстежувати весь процес ремонту віддалено.

У підсумку ми отримуємо унікальний за своєю зручністю, абсолютно зрозумілий, прозорий, а також дійсно вигідний ремонт під ключ.

.

Найвигідніша пропозиція з ремонту. Розкриваємо секрети ціноутворення:

       Оскільки одним із пріоритетів у роботі компанії РСУ є прозорість, ми готові розкрити секрети нашого ціноутворення. Наш основний заробіток у готових пакетах з комплексного ремонту, ми це відкрито говоримо, це знижки на матеріалах. У нас прямі домовленості, підписані меморандуми з постачальниками товарів, які дають нам оптові ціни. Якщо клієнт сам прийде до будівельного магазину, супермаркету, то йому це обійдеться на 35-50% дорожче, ніж якщо він замовить ремонт із цими ж матеріалами в нас. Тому ми по суті виступаємо як дилери по шпалерах, по ламінату, по плитці, по сантехніці та інших матеріалах.

    Аналогічна ситуація і з будівельними роботами. Оскільки наші працівники завантажені постійною роботою, їм не треба шукати і чекати клієнтів, у них є постійний обсяг робіт, вартість їхніх робіт виходить значно нижчою, якби вони б працювали за приватними замовленнями. У результаті, ми прорахували, що наш ремонт за 222 у.о. обійдеться клієнту у 264 у.о. за кв. м., це якщо порівнювати яблука з яблуками. якщо він буде самостійно закуповувати всі ті ж матеріали і наймати працівників. Але це час, це нерви. Ми ж, крім усього іншого, пропонуємо договір, тобто ми несемо відповідальність. І у нас гарантія 5 років. Плюс дизайн-проект у подарунок (його ціна на ринку сьогодні становить 14-20 у.о.). Плюс, така зручність як особистий кабінет, постійний віддалений контроль за процесом ремонту завдяки фото-фіксації та відеоспостереження через інтернет.

.

      Таким чином, співпрацюючи з нами, будь-який клієнт, незалежно від того, який пакет ремонтних робіт він вибрав, отримує найвигіднішу та унікальну пропозицію на ринку будівельних робіт в Одесі та Києві. 

Image
Image
Image
Image