Новини РСУ

ЛІДЕР РОКУ В КАТЕГОРІЇ РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНИХ ПОСЛУГ!

Компанія «Знак Якості» займається розвитком малого та середнього бізнесу і вже четвертий рік проводить конкурс «Найякісніші послуги та товари року»!

Конкурс є об'єктивним, незалежним, політично не заангажованим. Проводиться на всій території України. Конкурс ставить собі за мету нагородити лідерів різних галузей ринку. Завдяки щорічному Конкурсу «Найякісніші послуги та товари року» власники і керівники підприємств, приватні підприємці знайомляться один з один з одним, тим самим стаючи більш відповідальними і свідомими постачальниками товарів і послуг. Споживачі, також активно інформуються про результати проведення Конкурсу. 

Нашими інформаційними партнерами є соціальні мережі та регіональні видання.

.

Почесним знаком «Знак Якості» відзначаються ті компанії, які увійшли до топа галузевого рейтингу за результатами аналізу фінансово-економічних показників.

Нам приємно повідомити, що Ремонтно-будівельне управління "РБУ" в місті Київ та місті Одеса отримало нагороду від компанії "Знак Якості";компанії «Знак Якості» за  перемогу в  конкурсі «Найякісніші послуги та  товари року-2020» в  категорії –ПРОРОКІТ РОКУ!

ЯКІСТЬ У КОЖНОМУ КРОЦІ + КЛІЄНТООРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД + ПРОЗОРА РОБОТА - все це Ремонтно-будівельне управління "РБУ".

Тут & nbsp;несуть відповідальність за & nbsp;дотримання строків робіт.

.

Архітектори-дизайнери та виконавці компанії мають профільну вищу освіту. Майстри - професіонали у своїй галузі - регулярно проходять курси підвищення кваліфікації та атестацію. Усі вони - постійні співробітники. Для проведення робіт використовуються сучасні матеріали і дорогі інструменти. Архітектори-дизайнери завжди в курсі сучасних тенденцій дизайну інтер'єру, у них велике портфоліо.

.

Сьогодні компанія має 66 договорів про партнерство з агентствами нерухомості та забудовниками. 58 договорів з постачальниками. "РСУ" стали дилерами по шпалерах, ламінату, світильниках, дверях, плитці, сантехніці, дверях, плитці, сантехніці.

Інформаційний супровід у режимі онлайн, виконання всього комплексу будівельно-монтажних робіт, чітке дотримання строків, індивідуальний підхід до кожного замовника - це якості, завдяки яким Ремонтно-будівельна компанія;якості, завдяки яким Ремонтно-будівельному управлінню вдалося завоювати хорошу репутацію перед клієнтами і зарекомендувати себе як відповідального і надійного ділового партнера.

«Ми можемо пишатися тим, що всі наші клієнти залишаються задоволеними і рекомендують нас своїм знайомим»- каже засновник компанії Німан Ігор Маркович.

Компанія Знак Якості нагородила Німана Ігоря Марковича, керівника по Одесі та Одеській області; Заварзіна Станіслава Віталійовича та керівника по Києву та Київській області;Києву та Київській області — Бабієнко Андрія Анатолійовича почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»!

Привітаємо! Бажаємо, щоб набутий цінний досвід і високі результати роботи з кожним роком були все більшими і кращими, щоб з'явилися нові замовлення і нові друзі, які підтримають. Успіхів і процвітання вашому бізнесу!

Одеса: (048)788;788;71 71 71

 

Київ: (044)221 221 71 71

 

https://rsu4u.com/

Image
Image
Image
Image