Ремонт квартир та будинків

РСУ - Ми не женемося за цифрами, ми обираємо якість!

 Дуже часто співробітникам компанії РСУ доводиться відповідати на запитання « А чому така ціна? ». Люди, які не стикаються з ремонтом щодня, але краєм вуха почули, що кум, брат, сват, компанія-конкурент або вони самі, власними силами зроблять ремонт дешевше, починають сумніватися в нашій ціновій політиці... Чи можна здешевити ремонт – природно, безумовно! Чому ж тоді за той самий обсяг робіт і кількість матеріалів я плачу на гривню дорожче? Цілком адекватне і логічне запитання, на яке у нас є не менш адекватна і логічна відповідь.

  1. Наші ціни прозорі та стабільні. Якщо ми уклали з Вами договір «сьогодні», а завтра ринок будівельних матеріалів подорожчав – ми не прибіжимо до Вас за доплатою. Все, що входить у вартість пакетних послуг Ремонтоманії, згідно з укладеним договором, буде актуальним до повного завершення ремонтних робіт.
  2. Ми працюємо тільки з якісними і перевіреними роками виробниками. Чеська сантехніка, німецькі шпалери та ламінат, польська плитка… Усе, від вимикачів та розеток до умивальника в санвузлі– якісно, надійно, довговічно!
  3. Ми даємо 3 роки гарантії на всі види ремонтних робіт і несемо відповідальність за кожен зроблений нами крок. Нас не потрібно буде шукати через знайомих, в іншому місті, на іншій планеті. Всі наші контакти і координати є на сайті, ми дорожимо нашою репутацією і відповідаємо за всю виконану роботу.
  4. Наші ціни диктує ринок, ми формуємо свої пропозиції, спираючись на закупівельні ціни, згідно з прайсами постачальників, спираючись на прайси будівельних бригад.
  5. Ми пропонуємо готові пакети послуг – які економлять ваш час (ми перетворимо голі стіни в затишну квартиру, укомплектовану всім необхідним «арсеналом»).

І, комплексно, наш ремонт, все одно обійдеться дешевше! Так, ми перевіряли! Так, перевіряли наші клієнти і так, таки так, з нами вигідніше і цікавіше! 

Image
Image
Image
Image